بتن ریزی کف با ماله پروانه ای : برای انجام بتن ریزی کف با ماله پروانه ای ابتدا لازم است با دستگاه ماله پروانه و روش کار آن آشنایی کامل داشت. ماله پروانه نام علمی یا تجاری نیست بلکه علت این نوع نام گذاری طریقه کار آن می باشد و پیمانکاران و سازندگان از این نام استفاده می کنند.نام دیگر ماله پروانه ماله هلیکوپتری می باشد

 

 

انواع ماله پروانه ای عباتند از :  ماله برقی، ماله موتوری، ماله دیزلی و ماله بنزینی شناخته می شود که استفاده از نوع موتوری آن رایج تر است. موتور ماله دیزنی برای حرکت کردن نیازمند گازوئیل می باشد.

خدمات مرتبط : بتن ریزی کف پارکینگ

در ماله بنزینی، موتور برای حرکت کردن از بنزین استفاده می کند که رایج تر از ماله دیزنی است، زیرا ماله بنزینی از برق استفاده نمی کند و دستیابی به بنزین آسان است. ماله پروانه به صورت دستی و سرنشین دار استفاده می شود. کارکرد ماله پروانه سرنشین دار به اینگونه است که اپراتور داخل آن می نشیند و عملیات لیسه ای کردن بتن را انجام می دهد. از این نوع برای پرداخت بتن در سطوح گسترده و عظیم به کار می رود. کف سازی سازه های مختلف و عظیم با استفاده از دستگاه ماله پروانه مانند سوله ها، سالن های ورزشی، مجتمع های تجاری باعث افزایش کیفیت سطح پرداخت شده، کاهش هزینه ها، راندمان بیشتر و تسریع روند کار می شود. ماله پروانه دستی که در اندازه های مختلفی ساخته شده توسط حرکت اپراتور کنترل می شود. در هر صورت کیفیت سطح لیسه شده بتن به عملکرد اپراتور وابسته است.  بتن ریزی کف با استفاده از ماله های پروانه ای در واقع سیستمی است که در آن بتن با الیاف و افزودنی ها مکانیزه و تقویت شده و با دستگاه تراز لیزری گسترش یافته است. سرانجام سطح بتن با ماله پروانه صاف و صیقلی می شود.

خدمات مرتبط :بتن ریزی کف محوطه

امروزه با توجه به مزایای بتن ریزی با استفاده از ماله پروانه ای از این روش استقبال بیشتری می شود. اما اگر این روش به خوبی و با دقت انجام نشود، می تواند موجب ضرر و زیان زیادی شود. توجه به سطح زیرکار، شیب سطح مورد نظر، توجه به ترک نخوردن بتن، فاصله زمانی بین بتن ریزی ها، استفاده از ماله پروانه ای پیشرفته و برقی می تواند در اجرای کار بی نقص کمک زیادی نماید.

بتن ریزی با تراز لیزری
خدمات مرتبط : بتن ریزی کف سوله

مراحل بتن ریزی کف با ماله پروانه ای

  1. به عمل آوردن بتن ریزی با استفاده از بتن آماده
  2. قالب بندی  و آرماتوربندی با شیب به وسیله تراز و دوربین لیزری
  3. پرداخت کردن سطح بتن ریخته شده
  4. ساف کردن بتن با روش شمشه کشی با استفاده از  شمشه برقی
  5. کاتر زنی بتن برای انبساط بتن
  6. بتن ریزی کف  و ایجاد کفپوش بتنی و استفاده از پودر رنگی برای جلوگیری از ساییدگی

 اجرای بتن ریزی کف با ماله پروانه ای

بتن ریزی بسیار مهم است، زیرا اگر در این مرحله دقت کافی نداشته باشید، نتیجه کار پس از مدت کوتاهی خود را نشان می دهد. در این صورت ممکن است سطح مورد نظر دچار ترک های عمیق و آسیب شود. بنابراین تولید بتن مقوله بسیار مهمی است. برای کف های بتنی باید نوع سطح و کاربرد آن در نظر گرفته شود. در مکان هایی که نیاز به تحمل وزن زیادی دارند بهتر است از بتن مسلح یا بتن آرمه استفاده شود.

بتن ریزی کف با ماله پروانه ای

قبل از بتن ریزی، سطح را با ماله آماده می کنند. سپس تسطیح و بتن ریزی می شود. زمانی که بتن به اب انداخته باشد، کار با ماله پروانه ای شروع می شود.

بعد از این مرحله وارد مرحله بعدی یا عمل آوری بتن می شویم. در این مرحله به وسیله ی کاتر شکاف هایی در سطح بتن جهت جلوگیری از ترک خوردن بتن انجام می شود. بعد از خشک شن بتن، مرحله نازک کاری و صیقلی کردن سطح صورت می گیرد.

مزایای بتن ریزی ماله پروانه ای

برخی از مزایای بتن ریزی کف با ماله پروانه شامل موارد زیر می گردد:

  1. یکپارچگی و صاف بودن سطوح بتن ریزی
  2. متراکم ساختن و فشردگی سطوح بتن ریزی شده
  3. جلوگیری از ایجاد ترک و شیار بر روی سطح بتن ریزی شده
  4. جلوگیری از ایجاد شکستگی
  5. کنده شدن سطوح بتنی
  6. زیبایی منحصر به فرد سطح بتن ریزی شده
  7. جا به جایی آسان و بدون دردسر
  8. استحکام زیاد در برابر مواد خورنده بتن از قبیل بنزین و روغن
  9. کاهش گرد و غبار ناشی از فرسایش سطحی
  10. افزایش بازدهی و تسریع روند کار در کف سازی وسیع پروژه های بزرگ

از دیگر مزیت های بتن ریزی با استفاده از ماله پروانه ای می توان به صاف بودن و یکنواخت بودن  لبه های ایجاد شده بر اثر شمشه کشی اشاره کرد.

بتن ریزی کف با ماله پروانه ای

بالا بودن سرعت کار نسبت به روش سنتی که کارگران به صورت دستی ماله کشی می کردند. در نتیجه هزینه کل پروژه نیز کاهش می یابد.

ماله کشی می تواند تا حدودی به آب بندی کردن کف و سقف نیز کمک کند زیرا سطح را مرطوب نگه می دارد. برای آب بندی کردن در هر روز و به مدت یک هفته بر روی بتن آب ریخته و سپس روی آن را با مشما می پوشانیم. آب بندی کردن بتن کف باعث بالارفتن گیرش بتن می شود و در نتیجه استحکام بتن را افزایش می دهد و از بروز شکستگی و ترک خوردگی جلوگیری می نماید. کیفیت و مقاومت بتنی که به روش دستی و سنتی ماله کشی شده بسیار کمتر از این روش می باشد.

قیمت بتن ریزی کف با ماله پروانه ای

برای محاسبه قیمت بتن ریزی به این روش ابتدا باید مراحل قبل از بتن ریزی را اجرا کرده باشید. سپس بعد از آرماتوربندی شروع به اجرای بتن ریزی می باشد. در این مرحله مساحت بتن با مساحت آرماتور یکسان است.. این کار بهترن روش در اجرای کف سازی های مختلف به خصوص در طبقات و پارکینگ ها می باشد. به طور کلی اجرای بتن ماله پروانه ای برقی بسیار ارزان تر از شیوه های دیگر می باشد. بنابراین روشی سریع، با کیفیت و اقتصادی محسوب می گردد.

دستمزد بتن ریزی کف با ماله پروانه ای

دستمزد بتن ریزی به این روش به عوامل زیادی بستگی دارد برای آکاهی از قیمت دستمزدها می توانید هم اکنون با کلیک بر روی تماس با کارشناسان ما در تماس باشید تا بروز ترین قیمتها را از ما استعلام کنید.